CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 10.7.2010

CYLINDRS

Datum akce:
10.7.2010

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Johannes Moses (ger) (experimental)
 
DJ Hille (ger) (techno)
 
DJ Lettysix (minimal)

10.7. 2010
Chapeau Rouge, Jakubská 2, Praha 1
Start 22:00
Line up:  22:00 - 23:30 Miss T (Promix booking)
                23:30 - 01:30 Hille (Finebeatz, Zielgruppe / Germany)
                01:30 - 03:00 Johanes Mosess (Dixon Music, Finebeatz / Germany)
                03:00 - 05:00 Lettysix & Miss T (Promix booking)
 Vstup volný
       V deset hodin v neděli ráno je čas, který využívá převážná část Německa k posnídání croissantů namočených do kávy. Většina lidí začíná nový den pohodlně… Je to také čas, kdy v klubu Centrum Erfurt doznívají poslední tóny v podání rezidentního dje „Dixon Music“  (http://www.dixonmusic.de)   - Johanese Mossese . Erfurt se za poslední dva roky stal velice respektovaným městem k pořádání  parties. Johanes Mosses je známý nejen kvůli své vytrvalosti na nedělních parties, ale především díky všestranné informovanosti o elektronické hudbě.  Mossesova práce ve  slavném Dixon Music,  jež distribuuje vinylové desky již devět let je toho jen důkazem. Je zodpovědný za organizaci  parties „Spinning Wax“.  Zde se odehrály první producentské kroky, které žhavé publikum velmi kladně přijalo. Díky těmto počinům se o Johanese začal zajímat label „Finebeatz“ (http://www.finebeatz.de)  a brzy se z něho stal hlavní headliner společnosti.  Zahrál si několikahodinový ping pong s djs jako Ricardo Villalobos, Troy Pierce a Raresh. V Praze vystoupí společně s djem a producentem Hille, který taktéž spadá mezi věhlasné tváře labelu Finebeatz. 
Pro dje Hilla byly výchozím bodem djské kariéry   „Die Schüler-Discos“, kde s magnetofonem pod paží získával  první zkušenosti jako bavič.  V roce 1996 se mu naskytla příležitost zúčastnit se dj kurzu, který Martinu Hilpertovi pomohl k vlastní radiové show „Finebeatz@Airfunk“. A tím si vydobyl první právo zahrát si každou sobotu velmi smíšený hudební program pro mládež.  To byl pro Hilla dobrý start, ale stále více vznikala otázka,  zda je rádio  opravdu jeho parketou.  Po otevření nového klubu se brzy seznámil s tamním dj pultem a to znamenalo, že jeho účast na parties se bude už výhradně odehrávat odtud.  V té době vypukla  Disco- House – Fever a Hille se stal jedním z nakažených. Nicméně jeho imunitní systém měl naštěstí ještě mnoho rezerv, a tak se dostal ke svému vytříbenému hudebnímu stylu. Nejvíce ho inspirovaly techno a minimalové zvuky. V této hudbě našel tu správnou notu. Zřízení labelu Finebeatz v roce 2001 pro něho znamenalo pomyslnou změnu adresy a tak ve Finebeatz „bydlí“ dodnes. Od roku 2002 se stále více soustřeďuje na práci ve studiu. Ať už samostatně nebo ve spolupráci s dalšími kreativními lidmi, jako je Mathias Frank ( "Zielgruppe") nebo Sebastian Monk, s nímž založil projekt „Art.verwandt“, kde pracuje na  vlastní produkci skladeb.
Tímto Vás zveme na další pokračování party „Cylinders“  – nenechte si ujít tento skvělý hudební zážitek v podání našich zahraničních sousedů a dj´s Miss T a Lettysix z agentury Promix (http://www.promixagency.cz) .

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO