CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 11.4.2011

Freestyle Mondays Openmic

Datum akce:
11.4.2011

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
Buran Buran live band
 
DJ Ramel (hip hop)
 
De Zrechts (hip hop)
 
DJ Ba2s (hip hop)
 
MC Metoděj (rap)

Legedární De Zrechts vystoupí exklusivně v Chapeau Rouge

V říjnu 201O si u nás zahráli Prago Union, asi nejúspěšnější hip hopová formace současnosti a v dubnu přivítáme v rámci Freestyle Mondays i legendární jihočeskou kapelu De Zrechts.Ti nehráli na pražské půdě téměř 5 let a vystoupí u nás 11.4. 2011. Společně s nimi si zahraje i Dj BA2S a Dj Ramel. De Zrechts patří mezi ty, kteří dělali rap v době, kdy většina dnešních interpretů ještě tahalo kačera po náměstí a fanoušci Prago Union je mohou znát z několika tracků na albu HDP.V roce vydali své zatím poslední album ,,Kostky jsou vrženy" a určitě se můžete těšit na pecky z tohoto i předešlého alba právě na jejich vystoupení v dubnu u nás.Tuhle událost by neměl žádný fanoušek českého hip hopu prošvihnout, protože Many, Jelínek a DJ Ramel nebudou zase nějaký čas v Praze k vidění a jejich show bude stát určitě za to!

Vstupenky si můžete zakoupit již nyní v klubu na horním baru za 60,-Kč.A pozor,neváhejte příliš dlouho,kapacita klubu je omezena a o tenhle mejdan bude určitě velký zájem.

INTERPRETI

Buran Buran live band

Ve složení: Kryštus-bicí,basa-Tom,kytara-Štěp, housle a zpěv-Hortenzie, aby doprovázela ve spolupráci s Djs odvážné MCs, beatboxery nebo zpěváky, kteří se rozhodnout postavit za mikrofon. Dále pak vokalisté Flowie a Martin KräussV

DJ Ramel

Styly: hip hop


De Zrechts

Styly: hip hop

Many, Jelínek a Only O. Jedna z téměř kultovních hip hopových partiček. Dokazuje, že hip hop se dá dělat kvalitně a zajímavě. Pocházejí z Lišnova u Českých Budějovic.Tahle kapela je spolu už od základní školy! Hostovali například na desce Prago Union HDP.

DJ Ba2s

Styly: hip hop,

DJ BA2S začal s hraním kolem roku 1994, ve stejném období jako s rapem. Nejprve v kapele Unit, o rok později spoluzakládá kapelu Chaozz.

- 1996 - vychází první album "...a nastal chaos", na kterém se podílí autorsky i jako DJ a MC. Později vycházejí další alba.
- 1998 - zakládá portál hip-hop.cz
- na přelomu tisíciletí působí rovněž v kapele Špatnej Wliw jako DJ
- 2002 - Chaozz si dal pauzu která trvá dodnes
- od roku 2005 návrat k intenzivnějšímu hraní a návrat k
mikrofonu..
- Mimo jiných akcí se jako DJ zatím účastnil pražských koncertů Ice Cube, Army of the Pharaos, EPMD a několika ročníků letních festivalů HIP HOP KEMP a HIP HOP JAM


www.facebook.com/djba2s

ba2s.com

MC Metoděj

Styly: rap

V současnosti jeden z nejvýraznějších českých freestylerů. Kromě aktívního rapovaní se věnuje moderování freestylových večírkůů a věnuje se výchově dlaších MCs.Je stežejním pilířem večerů Freestyle Mondays a jeho účast byla stěžejní i na překonaném Českém rekordu v non stop rapování, který byl uskutečněn 6.12. právě v Chapeu Rouge. Jako MCs se prezentuje více než 6 let a proparcoval se nejen do několika finálových kol oblíbených večerů Battle Night, v současnosti se již delší dobu battlování nevěnuje a jeho největší úspěch bylo vítězství v českém kole mezinárodní soutěže End Of The Weak, kdy se mohl ukázat na světovém finále v Berlíně.

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO