CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 11.2.2011

Culture Shock 7

Datum akce:
11.2.2011

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
Spectrasoul (uk) (d'n'b)
 
DJ Nitrous (drum´n´bass)
 
DJ StanZim (drum´n´bass)
 
DJ Jim Barris (d'n'b)
 
DJ Stantha (d'n'b)
 
DJ M. Pete

Spectrasoul na 7. dílu večera Culture Shock v Chapeau Rouge

Po kompletním nasycení Drum & Bassového trhu, to chce originalitu a pochopení kvality zpracování, abyste prorazili. To si uvědomil Jack Stevens a David Kenett, kteří tvoří duo Spectrasoul (Shogun Audio, Critical Recordings, Metalheadz , Subtitles, UK). Jack u nás naposledy vystoupil na akci Vision v pražském klubu Cross. Dave (David Kenett) oproti tomu zažil náš největší drumandbassový festival Let It Roll v létě roku 2009. Podle některých fanoušků tohoto festivalu právě Spectrasoul zaznamenali obrovský ohlas na Take Control scéně a právem. Oba aktéři tohoto dua nás uspokojují již od roku 2006 a koncept crew DnB Fever do toho všeho zapadá jako "prdel" na hrnec. Po hvězdných Total Science, Commix a June Miller přivítejme Spectrasoul na akci Culture Shock s pořadovým číslem 7. v klubu Chapeau Rouge dne 11.2.2011.

Na taneční scéně bude Spectrasoul prezentovat Dave a pravidelná noc Culture Shock zažije opět deepové šílenství, bezkonkurenční selekci podpořenou vlastní tvorbou s kvalitním zvukem. Dalšími pozvanými jsou moderátoři a týmoví kolegové Radia 1 Nitrous a Stanzim, kteří se představí ve společném setu. O jejich kvalitách je rozhodnuto a patří mezi špičku české deepové drumandbassové scény. Jako moderátoři Radia 1 a DJs samotní už dávno propadli kvalitě a hloubce tohoto stylu.

Z města Slaný dorazí DJ, organizátor a spoluzakladatel Touch The Jungle crew Jim Barris. Aktivní přístup, láska k hudbě a pořádání večerů mu vryly jistou kvalitu. Vše pečeti sobotní devaté jubileum akce Touch The Jungle Special, kde vystoupil “Terminátor”, patřící beze sporu mezi největší talenty nového stylu a originalního zvuku, DJ a producent Rockwell. Dance stage uzavře organizátor večerů DJ Stantha a nová tvář DnB Fever crew DJ a začínající, nadaný producent M.Pete.

Barová scéna se ponese v duchu dubstepu. Předním matadorem tohoto stylu české scény je producent Matoa a majitel dubstepového labelu Case Records. Jedná se o seberealizační projekt vznikající v pestré kontinuitě s nekomerčním míněním ku prospěchu široké hudební komunity a není stylově nějak ohraničen (obecně: bass, dubstep, bassline). Druhým pozvaným je designer, illustrator a producent Subject Lost patřící k headlinerům "chill-outových" stageí na Ostravsku. Na relativně stálou platformu chytrých dubstepových beatů, jejichž aristokratický původ se nedá skrýt, roubuje nejrůznější květenství – od sofistikovaného ale průrazného IDM až po tradiční ambientní plochy. Třetím aktérem se představí v dupstepovém setu DJ Stantha.

Vstup na tento večer je za pouhých 50,- Kč v předprodeji a 100,- Kč na místě. Předprodeje můžete využít přímo na baru Chapeau Rouge. K dispozici bude exkluzivní drink Culture Shock (rum, cola, pomeranč) za 50Kč a také pivo do 23:00 za 28Kč!

INTERPRETI

Spectrasoul (uk)

Styly: d'n'b

V roce 2006 se z relativně nejasných okolností objevili SpectraSoul (Jack Stevens & David Kennett), kteří se stali pionýry new-school žánru na Drum & Bassové scéně. Pocházejí z anglického Brightonu, kde nastartovali svou produkci. V roce 2008 přišla nejočekávanější undergroundová skladba "Alibi", která zněla všemi kluby po celém světě! A zároveň v tomto roce vyšly na Frictionově labelu Shogun Audio jejich skladby "Penninsula" a "The Tube". O rok později ukázali, že nehodlají polevit a představili své skladby na nejznámějších labelech, jako kupříkladu jsou: Goldieho Metalheadz, Teebeeho Subtitles, D-Bridgeovy Exit Recordings a samozřejmě další releasy pro Shogun Audio a Crititcal Recordings. Více o jejich tvorbě a Spectrasoul samotných naleznete pod odkazy:

http://www.discogs.com/artist/Spectrasoul

http://www.myspace.com/spectrasoul
http://soundcloud.com/spectrasoul

DJ Nitrous

Styly: drum´n´bass

DJ StanZim

Styly: drum´n´bass

Stanislav Zima se narodil 6.5.1967 v Praze. Vystudoval Katedru terciární sféry na Národohospodářské fakultě Vysoké školy ekonomické v Praze. Pracuje v Radiu 1 od jeho založení v roce 1990 jako moderátor. Podílel se na přípravě televizního magazínů Point a je členem realizačního týmu, který vyrábí na ČT2 pořad Paskvil. Je spoluvlastníkem nezávislého vydavatelství Quazi Delict Records a jako DJ StanZim se věnuje klubovému djingu.
 

DJ Stantha

Styly: d'n'b

dnbfever.cz

S gramofony se poprvé setkává někdy v polovině roku 2006. S kamarádem začínají jakožto Tekka djs. Získali vlastní rezidentní noc v pražském o2 baru. Po nějakém čase se Tekka djs rozpadli, shodou okolností v té době poznavá dje Sayuze, se kterým společně pořádají novou noc Rollingbass. Zhruba čtyři měsíce na to založili stejnojmennou crew. Na Rollingbass zvou přední české DJs (ImCyber, Reverb, Beast67 atd.) a mejdany pořádají v různých pražských klubech (Bordo, Matrix, Bunkr Parukářka). Některé parties proběhly i se zahraniční účastí (Crossfire, Craggz, Dub Tao...). V polovině roku 2008 z osobních důvodů z Rollingbass crew odchází.
V součastné době pořádá pod hlavičkou DnB Fever crew rezidentí noc Culture Shock v Pražském klubu Chapeau Rouge.Kam zvou přední světový producenty(Commix,Spectrasoul,Total Science,Phace…)Během své djské kariéry měl možnost zahrát si po boku djs jako Shy FX,Commix,Calibre,Marcus Intalex,Spectrasoul,Total Science.Teebee, Black Sun Empire, Aphrodite, Limewax, Crossfire, Benny Page,Subterra,Survival Craggz… a hrál v různých klubech po celé České republice na Slovensku,Německu a také Holandsku

www.facebook.com/pages/Stantha/185188258198858

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO