CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 25.2.2011

Live Concert

Datum akce:
25.2.2011

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
A Banquet (futu-roll)
 
Dead Pope´s Company (rock´n´roll)
 
Teskohippies (sk) (rock´n´roll)


První pražský koncert A Banquet v roce 2011 proběhne v jejich domácím klubu Chapeau Rouge! Připravte se navyšperkovaný playlist s novými písněmi, upgradeovaný zvuk a novou image! Bude to P.A.R.T.Y.! Společně s A Banquet vystoupí šumperská kapela Dead Pope´s Company se svým vysokooktanovým punk-garage-retro-rocknrollem a slovenští Teskohippies, kteří z Pieštan přivezou energický indie-rocknroll a svou novou desku Trying to make U stay! Nenechte si ujít!
Začátek už v 19:30



INTERPRETI

A Banquet

Styly: futu-roll

Jeden z největších objevů roku 2010 podle portálů IndieMusic.cz a Bandzone.cz. Dvě klubové tour po Česku a Slovensku čítající více než 50 koncertů v roce 2010. Vydání debutového EP "Kiss the Night!" v listopadu 2010 na vlastním labelu EMERALD EYES RECORDS (produkce Boris Carloff /Sunshine, Kryštof,.../). Support Niceland na jejich podzimní tour k nové desce. Jako první kapela v ČR uskutečnili A BANQUET dva online akustické koncerty vysílané z obývacího pokoje, živě; během nich komunikují s fanoušky prostřednictvím Facebooku. Jako jedna z prvních českých kapel hráli A BANQUET na světoznámé internetové televizi Balcony TV, která vysílá dále například z New Yorku, Londýna, Paříže, Toronta,... Kapela definovala vlastní hudební styl FUTU-ROLL(ten pro ně představuje mix 60., 70., a raných 80. let spolu s moderními nezávislými žánry jako indie, electro, nu-rave a dalšími).

V současné době mají za sebou A BANQUET vydání debutového a velice úspěšného alba BREATH a natočení několika videoklipů.

www.a-banquet.com/cs/

http://bandzone.cz/abanquet

http://facebook.com/abanquet - staňte se fanouškem a stáhněte si EP zdarma!

 

Dead Pope´s Company

Styly: rock´n´roll

Dead Pope's Company, punkoví srdcerváči, kteří slovu rock´n´roll dávají jeho původní význam. Punk jako zábava, podvazková lasa a pod podiem tlačenice k nezastavení. Solí vyhraný a propracovaný garážový punk říznutý speedovaným rokenrolem, rychlost, vtip, drajv a výborné
melodie na debutovém albu Dead Pope´s Company s lehce zapamatovatelným
názvem Alcoholiars, Christians and Weasels (It Took Much More Time Than We Thought) u nás prostě nemá srovnání. Máte rádi The Hives?Hledáte průsečík mezi The Pink Spiders a Tokyo Sex Destruction? Pakjste na správné adrese!

bandzone.cz/deadpopescompany

Teskohippies (sk)

Styly: rock´n´roll

Známá slovenská kapela, která právě vydává své nové album End of
Summer a vyráží na turné, během kterého se podívá i do ČR! Pestrý
indie-rock'n'roll okořeněný skvělou show, kterou rozhodně stojí za to
vidět na živo!

http://bandzone.cz/teskohippies

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO