CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 18.2.2011

Live Concert

Datum akce:
18.2.2011

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
Tubelord (uk) (alternative rock)
 
Shoes and Socks Off (uk) (minimalistic)

 Britské mathrockové trio Tubelord – úplně poprvé v České republice!

Děje se tady toho tolik, že při prvním poslechu jste už v polovině úplně vyčerpaní, ale když si to dáte opakovaně, hudba vás úplně uhrane – uvědomíte si, jak se náhle a mimoděk musíte hýbat do rytmu.“ – Mike Haydock, BBC.

Tubelord založili v roce 2006 tři studenti Kingston College, Joseph Prendergast (zpěv, kytara), Sean Bamberger (basová kytara) a David Catmur (bubny), které tehdy spojovalo nadšení pro tvorbu kapel jako At The Drive-In, Oceansize, Editors, Rival Schools nebo Yourcodenameis:milo. Název kapely je podle jejích členů odvozen od skandinávského sexuálního kultu z poloviny 19. století.

Prendergast říká, že tehdy „chtěl prostě jenom vyluzovat pokroucené, špinavé zvuky, zatímco Dave se Seanem se nadchli pro představu, že by to mohla být i hudba.“

Tubelord mají za sebou několik EP a skvělé debutové album “Our First American Friends” (2009), které letos vyšlo i v akustické podobě pod názvem “For the Grandparents”. V těchto dnech dokončují druhou desku “Over in Brooklyn”, která vyjde v první polovině příštího roku.

Tubelord si jako support do Prahy přivezou Shoes and Socks Off, britský lo-fi projekt Tobyho Hayese, exfrontmana Meet Me in St Louis a basáka ze Shield Your Eyes.

Akci pořádá: Landmine Alert, info@landminealert.org




Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO