CHAPEAU ROUGE

MENU

Bar 11.10.2024

105. NAROZENINY CHAPEAU ROUGE

Datum akce:
11.10.2024

Patro:
Bar

DJs & Bands:
DJ Pavel Bidlo (Yoshitoshi - Usa) (electronica)

Letošní oslavy budou opět ve velkém, přímo nadpozemském stylu – téma je totiž „Chapeau Rouge In The Sky“ neboli hezky česky „V Chapíčku jako v nebíčku“. Těšit se tak můžete na speciální živé performance, dekorace a narozeninová překvapení. A vstup do všech pater klubu je samozřejmě jako vždy ZDARMA.

Svíčky na narozeninovém dortu bychom možná už ani nespočítali, hudební program se ale ponese v duchu hesla „mládí vpřed“.  Živě vystoupí například rapové duo z Vršovic Maggi Gang. Tihle kluci mají za sebou vystoupení na letním festivalu Transforma a v řadě pražských klubů. A jak sami říkají „jeden má OCD, druhej ADHD, ale na koncertě to vždycky klapne“.

Se svou kombinací popu a alternativních prvků je doplní mladá talentovaná umělkyně Karolína Pelíšková aka KAYA, která si za dobu své krátké působnosti získala pozornost nejen na české, ale i na mezinárodní scéně. V rámci kampaně Spotify Equal se se svým singlem I Think I Don't Understand stala ve svých šestnácti letech v roce 2023 nejmladší českou interpretkou, která se objevila na billboardové ploše na newyorském Times Square. KAYA nedávno vydala debutové EP.

Kromě toho line-up doplní zpěvačka Františka a kapela Časovač.                                                                                                                                                                        

Chybět samozřejmě nebudou ani DJs, jejichž headlinerem bude londýnská DJka Lola. Tahle představitelka underground house a techna se na britské hudební scéně pohybuje už více než dekádu. Lolu doplní legenda české house music DJ Pavel Bidlo, boss DJského londýnského kolektivu Republic Artists DJ Thomas Tesla, rezidentní duo Them Darned Teenagers, ABAB a Milano Parsley.

 

105. narozeniny Chapeau Rouge – to jsou tři patra, čtyři bary a tři stage plné mladých nadějí i ostřílených muzikantů a to vše samozřejmě zdarma. Tak přijďte slavit s námi!


 Fb událost: www.facebook.com/events/8263509120405007

INTERPRETI

DJ Pavel Bidlo (Yoshitoshi - Usa)

Styly: electronica

Jeden z našich nejlepších současných dýdžejů o sobě může s hrdostí prohlásit, že psal historii české taneční scény. Zástupy jeho fanoušků to s nadšením potvrdí. Pavel Bidlo, známý jako DJ OO Bidlo FX, DJ OO Bidlo nebo zkrátka DJ Bidlo se vydal za svým vinylovým dobrodružstvím v devadesátých letech – v době, kdy byla taneční scéna u nás zatím ještě v plenkách.

Díky vášnivému zapálení a jistě také velkému talentu na sebe úspěchy nenechaly dlouho čekat. Pavel se velmi brzy stal leadrem české taneční scény u nás. Jméno DJ Bidla už dvacet let táhne do klubů tisíce fanoušků house – music. Jeho house sety znají téměř po celém světě. Své příznivce si získal například v Německu, Holandsku, Brazílii, USA, nebo třeba Kanadě.

Pavlův styl mixování se vyznačuje vynikající technikou, citem pro okamžik překvapení, nápaditostí, smyslem pro programování celého setu a hudebním vkusem. Nejlépe se přesvědčíte na vlastní nohy. Česká legenda, Pavel Bidlo, byl první DJ u nás, který zúročil své muzikantské dovednosti k produkování a remixování. Kritici často oceňují jeho hudební profesionalitu.

Říká se o něm, že si jeho posluchači nemůžou být jisti stylem, rád totiž překvapuje. Úspěchy DJ Bidla jsou snem mnoha DJs a producentů. Po několika letech života v New Yorku se v roce 2011 vrátil zpět do Čech.


zdroj: www.bpm.dj/pavel-bidlo/

www.myspace.com/pavelbidlo 

www.facebook.com/pavel.bidlo.5


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO